040 629 7298

040 629 7298

LuotettavaKumppaniyritys

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Dokumentoitua laatua - KotoproKaipaatko viihtyisämpää kylpyhuonetta ja saunaa? Kaipaavatko laatat, paneelit, valaistus ja kalusteet uudistamista? Haluatko nauttia uudistetuista ja toimivista tiloista ja välttää tulevat huolet? Oikein tehty remontti laadukkailla materiaalivalinnoilla on turvallinen, kaunis ja toimiva kokonaisuus, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Kylpyhuoneen rakenteet täytyy käydä huolellisesti läpi purkutöiden jälkeen. Varsinkin vanhoissa taloissa ja taloyhtiöissä on rakenteet tehty vanhojen määräyksien mukaan, joten ne eivät välttämättä vastaa uusia rakennusmääräyksiä. Me Rioportilla käymme kaikki huolellisesti läpi asiakkaan ja taloyhtiön määräämän valvojan kanssa. Rakenteiden uusimisesta ja remontista tehdään tarkat suunnitelmat ja työselostukset.


Myös lvis-suunnitelmat / tarvittavat kuvat. Remontti tehdään aina nykyisten laatuvaatimuksien ja vaadittujen suunnitelmien mukaan. Markkinoilla on paljon uusia tyylikkäitä ja laadukkaita materiaaleja, joten oikeilla materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa myös remontin kokonaishintaan.

Pyydä veloitukseton arviokäynti, se ei sido Sinua mihinkään