041 729 1470

041 729 1470

LuotettavaKumppaniyritys

Rioport Oy

Kylpyhuone- ja saunaremontit
Kylpyhuone- ja saunaremontit
 

Rioport Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva saneeraus-alan yritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 2007 ja rakennustoiminta toiminta on aloitettu vuonna 2019. Meillä on vankka osaaminen ja vuosien työkokemus rakennusalalta. Erikoisalaamme ovat kylpyhuone-  ja saunaremontit sekä huoneistoremontit. Meillä on osavaa henkilökuntaa haastavimpiinkin remontteihin. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan, laadukkaan ja nopean remontin tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. 

Laadukas työ ja asiantunteva palvelu

Toimintamme perusajatuksena on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme erittäin laadukkaalla työnjäljellä, siisteydellä, kustannustehokkuudella ja toteuttamalla asiakkaan toiveet ja remontit täsmällisesti aikataulutakuulla. Meillä asiakas ei maksa turhasta, vaan saa ammattimaisen lopputuloksen ja parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen. Luottamus toimii yrityksemme kulmakivenä, ja tietysti loistava lopputulos. Käytämme myös sähköistä kotopro dokumentointi ohjelmaa. Asiakas saa aina valokuvat, raportit ja pöytäkirjat urakan valmistumisen jälkeen. Täyden palvelun remontteihin kuuluvat kaikki pienistä korjauksista isompiin täysivaltaisiin kylpyhuone/saunaremontteihin, kylpyhuoneremontteihin ja huoneistoremontteihin. Teemme myös muita remonttitöitä.

Dokumentoitua laatua - KotoproRemontin työlle on aina 3 vuoden takuu ja materiaaleille valmistajan mukaan. Annamme myös vakuuden remontista, joka kattaa 3 vuoden takuuajan pituuden. Työllemme on myös voimassa oleva vastuuvakuutus.

Työntekijöillämme on kaikki tarvittavat luvat ja vedeneristyssertifikaatti.

Pyydä ilmainen arviokäynti, se ei sido sinua mihinkään
 
Keittio
Keittio
 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi asunnon remontointi. Lisätietoja verottajan sivuilta.

Siivoustyöt:

Haluatko tulla remontin jälkeen puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin? Siivoojamme tekevät perusteellisen asunnon siivouksen remontin jälkeen.